MKREEF - FORUM »

Monday, October 19, 2009

Како треба да се оформи аквариум

За сите оние нови во ова хоби еве мал приказ како би требало
да го сетираат својот аквариум. Гледам дека почесто има прашања за тоа каква подлога да се стави,
како песок, филтрација и слично. Се надвам дека ова ќе помогне некому.


Како прво и основно треба да се има аквариум :surprise:
Најдобро би било на почетокот да се намести позадината, бидејќи потоа е малку потешко
за местење.